Login

Register

Login

Register


Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
POSTS
16
januari 2019
test
17
april 2018
Stay Tuned
8
mei 2017
D-day!
9
november 2015
Affirmation nation!
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP

Geen producten in je winkelmand.

DIN-DIN (Coming Soon)

Op dit moment werken wij hard aan de komst van de DIN-DIN. Houdt deze pagina in de gaten en wees er als eerste bij om kennis te maken met de DinDin!

Check it out
Din-Din is Coming Soon!
  • Text Hover
DIN-DIN is vol in ontwikkeling! Na de testfase in 2017, met enorm goede resultaten, zal er eind 2018 een crowdfunding-campagne worden gestart om DIN-DIN te produceren op grote schaal. Stay Tuned!!

De DIN-DIN methode voor portie & frequentie controle is ontwikkeld door een darm– en voedingstherapeute en is zeer eenvoudig in gebruik. Onderzoek bij gebruikers toont binnen 1 maand zeer positieve resultaten op de gezondheid.

Het gebruik van DIN-DIN draagt actief bij aan het voorkomen en verminderen van lichamelijke klachten, ziektes en depressies. DIN-DIN = lekker eten & energiek leven!
  • Text Hover
What's happening?
De tool voor portie- en frequentiecontrole voor uber-fitheid, optimale gezondheid en een super stabiel gevoelsleven. We hadden nooit kunnen dromen dat het terugkeren van gezondheid en fitheid zo eenvoudig kon zijn. Zonder pillen en zonder moeilijke diëten. 

Eind 2015 kreeg Marissa een ingeving na het lezen van vele onderzoeken over de voordelen van verschillende diëten met calorierestrictie. Ze maakte hier haar eigen versie van en gebruikte dit in haar praktijk. Al snel zag ze de goede resultaten op het verdwijnen van vele klachten/ ziekten. Dit gekoppeld aan de theorie van insulineresistentie en de diabetes-epidemie van deze tijd. De vragen 'waarom is er zo'n enorme stijging in Diabetes' & 'wat doen we dan verkeerd met z'n allen'? hielden haar een tijd lang in de greep.

Heel kort door de bocht komt het allemaal neer op de regulatie van je insuline huishouding (oftewel je bloedsuiker). Dit blijkt nog eens heel makkelijk om te doen ook.

Marissa is begin 2017 aan de slag gegaan met het ontwerpen van een super handige, easy in gebruik tool die ieders gezondheid in check houdt en een enorme energie-booster is.

Ook zo benieuwd naar het resultaat?? Stay tuned!!