Login

Register

Login

Register


Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
POSTS
16
januari 2019
test
17
april 2018
Stay Tuned
8
mei 2017
D-day!
9
november 2015
Affirmation nation!
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP

Geen producten in je winkelmand.

Disclaimer

 

Disclaimer
Deze website en de inhoud hiervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. De teksten op en de inhoud van deze website zijn niet bedoeld en dienen niet te worden beschouwd als advies (waaronder begrepen – maar niet beperkt tot – algemeen, medisch en/of lichamelijk advies) van welke aard dan ook.

Wild Djones is niet aansprakelijk voor enige schade (van welke aard dan ook) die voortvloeit uit enig gebruik/consultatie van deze website en/of uit de via deze website verkregen informatie, waaronder begrepen informatie verkregen via in deze website vermelde hyperlinks naar andere websites.

Eigendom
De inhoud van deze website en de hierin opgenomen gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties daarvan zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld berusten deze rechten bij Wild Djones. Zonder schriftelijke toestemming van Wild Djones (minimaal 1 van de eigenaren) is het niet toegestaan deze website of enig onderdeel hiervan voor eigen doeleinden te gebruiken, openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te framen.

Alle informatie verstrekt via podcast, blog, infotheek, scripts, e-book of training, is beschermd door copywrite auteurs en databankrechten en mag nimmer zonder toestemming uitgeleend, doorgegeven of gekopieerd worden. Het is slechts toegestaan voor eigen gebruik en om erover te vertellen, mits dit wordt gedaan met de bronvermelding Wild Djones.