Login

Register

Login

Register


Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
POSTS
16
januari 2019
test
17
april 2018
Stay Tuned
8
mei 2017
D-day!
9
november 2015
Affirmation nation!
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP

Geen producten in je winkelmand.

Disclaimer Infotheek

Disclaimer
Ja! we hebben ondertussen veel kennis in huis. Voor alle informatie die we aanbieden hebben we de diploma’s en de ervaring. Marissa heeft de diploma’s in de complementaire zorg (o.a. medische basiskennis) en Esther is onze creatieve mastermind, is kunstenares en gediplomeerd make-up artist. 

Maarrrr, dat betekent dus echt niet dat wij de wijsheid in pacht hebben! Dat heeft namelijk niemand – ook geen arts. Ieder lichaam is uniek en werkt anders. Ieders situatie en de beleving is anders. Dit betekent dat wat voor de éen heel goed werkt, voor de ander misschien niets doet. Wij geven je slechts informatie en handvaten, vanuit de kennis die wij hebben en de ervaring vanuit het behandelen van mensen in de praktijk. Daarbij willen we even meegeven dat ook de wetenschap constant in ontwikkeling is, dus meningen, adviezen en onderzoeksresultaten kunnen in de loop der jaren veranderen. 
Laat je dus niet gek maken, blijf je eigen koers varen, let op jezelf en je lichaam en doe wat goed voor JOU is. Luister naar jezelf en laat je inspireren door Wild Djones om het beste uit jezelf te halen.

Maar ook wij moeten ons aan de regels houden en moeten daarom melden dat aan alle informatie die wij je geven, geen rechten ontleent kunnen worden. Ook zijn we natuurlijk heel voorzichtig met adviezen en praten we zeker geen poep….dan nog is het volgen van onze adviezen, tips en schema’s op eigen risico. We horen het natuurlijk wel graag als je iets onverwachts tegenkomt, zodat we het advies kunnen bijschaven naar jouw situatie, jouw lijf.