Login

Register

Login

Register


Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
POSTS
16
januari 2019
test
17
april 2018
Stay Tuned
8
mei 2017
D-day!
9
november 2015
Affirmation nation!
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP

Geen producten in je winkelmand.

Het concept van Wild Djones is uniek! 
Waarom? Dat zullen we je vertellen!

Wij hebben namelijk meerdere therapeutische werkvormen gecombineerd in 1. Iets wat nog niet eerder op deze manier is gedaan! Het totale concept is een samensmelting uit verschillende disciplines: NLP, Journey-therapie, MYR-methode, darmtherapie, detoxcoaching, hypnotherapie, visualisatie en aromatherapie op basis van etherische oliën.

Dit klinkt allemaal ingewikkeld, dus vergeet het maar snel! Waar het om draait is dat we een manier hebben ontdekt waarmee je op een hele efficiënte manier emotioneel kunt detoxen.
Zo kun je je onderbewustzijn positief beïnvloeden en jezelf nieuwe gezonde gewoontes aanleren.

Hierdoor kun je op een hele makkelijke manier werken aan ongezonde overtuigingen, vastgeroeste patronen en geblokkeerde emoties. Het leven wordt een stuk simpeler, leuker en makkelijker als je die zware rugzak kwijt bent. Dat je je blij en gelukkig kunt voelen...iedere dag! Hoe tof is dat!

.....je hebt het namelijk echt helemaal zelf in de hand....
Het zijn niet de dingen die gebeuren, die ons rot laten voelen.
Het is de manier waarop we tegen onszelf praten wat ervoor zorgt dat we ons K voelen.
Stel je nou eens voor dat je dat negatieve geklets in je hoofd kon veranderen......
Wat is een affirmatie?
Een affirmatie is een krachtgedachte. Als je die gedachte maar vaak genoeg tegen jezelf zegt, ga je er vanzelf in geloven. 

Dat heb je immers ook met al je belemmerende gedachten gedaan. Eigenlijk affirmeren we de hele dag door, maar meestal juist negatief.

Hoe mooi zou het zijn als we onszelf de hele dag door allemaal positieve, sterke, krachtige en lieve dingen zouden zeggen... in plaats van onszelf continue af te branden...
Massive Dynamic

We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

Massive Dynamic

We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

Het concept
We hebben allerlei therapeutisch technieken samengevoegd tot 1 concept: werken met affirmatie olie. 

Het concept is gebaseerd op het feit dat als je meerdere zintuigen tegelijk gebruikt, je de mogelijkheid hebt om je hersenfilter te passeren.

Hierdoor is dit de ideale combinatie om je onderbewustzijn te herprogrammeren en je negatieve overtuigingen te veranderen.

Klinkt het ingewikkeld? Het valt reuze mee. Je krijgt een uitgebreide handleiding bij onze affirmatie-olie met de uitleg van de oefening en voorbeeld affirmaties. Maar je bent vrij om affirmaties in je eigen woorden te gebruiken.

De oefening is simpel en zelfs voor kinderen te begrijpen. (Super Hero - kids) 

De Big 22 vergt wel wat meer effort. Hier zitten alle therapievormen in 1 en ga je jezelf in 22 dagen eens goed onder de loep nemen. 

Krachtig, groundbreaking en super mindful tegelijk!
Hoe gebruik je de affirmatie-olie?
  • Text Hover
De uitleg over het gebruik, de oefening en voorbeeld affirmaties zijn terug te vinden in de handleiding. 
(Die je bij het product ontvangt)
Waarom?
Het is niet datgene wat gebeurt dat ons zeer doet, maar wat we onszelf wijsmaken over de situatie. 
Welk verhaal we onszelf vertellen - dag in dag uit!

Wist je dat we ongeveer 50.000 gedachten per dag hebben en dat 98% van de gedachten die je vandaag hebt, morgen weer terugkomen? Bizar toch?

Het grootste gedeelte hiervan wordt onbewust aangestuurd en is gebaseerd op je overtuigingen en ervaringen.
Dit is ook waarom we 'loslaten' zo moeilijk vinden, of het er 'gewoon niet meer aan denken'?! .... hoe dan? We lopen vaak weken of maanden rond met iets omdat we het onszelf iedere dag weer vertellen. Iedere dag wordt hetzelfde bandje op gezet....hetzelfde verhaal wordt afgespeeld....zonder dat we er controle over hebben. Tenminste, dat is wat we denken.

Aangezien het grootste gedeelte onbewust wordt aangestuurd, worden we ook iedere dag geconfronteerd met de vrijwel dezelfde gevoelens vals de dag ervoor. Gedachten zijn immers de oorsprong van onze emoties. En negatieve gevoelens zijn slecht voor onze gezondheid. Zo cirkeltje rond!
Als we dus iets willen wijzigen in onze denkpatronen, zullen we ons allereerst bewust moeten worden van 'wat' we denken en 'waar' het vandaan komt. We zullen het onbewuste bewust moeten maken, voordat we het kunnen wijzigen. 

Daar gaat onze Big 22 over! Dit is een script van 22 dagen, die je het stappenplan geeft om dit te doen. Geschreven vanuit jarenlange praktijk ervaring in het behandelen van geblokkeerde emoties.
Massive Dynamic

We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

De kracht van
Etherische oliën
Etherische olie komt voort uit planten en is super geconcentreerd. Het wordt vooral gebruikt om lichaam en geest in balans te krijgen, bijvoorbeeld via aromatherapie. 

Wist je dat geur direct door kan dringen op je limbisch systeem in je hersenen? De plek waar eigenlijk je hele lichaam wordt aangestuurd. Het werken met geur kan dus een groot en vooral snel effect geven op je totale welbevinden!

We werken met 100% organic etherische oliën. Synthetische geuren kunnen namelijk het effect sterk verminderen. En dat willen we natuurlijk niet!
De invloed van je
Hersenfilter
Je hersenfilter is de bril waardoor jij naar de wereld kijkt. Maar pas op, het is een gekleurde bril! 

Hoe jij de wereld ziet, heeft te maken met je opvoeding, cultuur, wat je hebt meegemaakt & invloedrijke mensen in je jeugd. Al deze ervaringen bepalen jouw overtuigingen en daarmee de kleur van jouw bril. 

Als je iets wilt veranderen aan de kleur van je bril, zal je hem eerst af moeten zetten. 

Onderzoek toont aan dat het werken met meerdere zintuigen tegelijk, het mogelijk maakt om je hersenfilter te passeren. Je kunt dus via de zijkant van je bril je brein in sneaken! Tof heh!
Massive Dynamic

We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

Hoe vaak gebruiken?
Je mag de oefening natuurlijk zo vaak doen als je wilt. Hoe vaker, hoe eerder je je onderbewustzijn hebt geherprogrammeerd, door emotie aan geur te koppelen. 
Gemiddeld doen mensen de oefening 2 keer per dag: 's ochtends en 's avonds en dan een paar minuten. Maar je mag het zo gek maken als je zelf wilt. Veel kinderen nemen het flesje mee naar school en de Keep it 100, wordt vaak meegenomen naar werk om goed te kunnen presteren.
Hoeveelheid?
Rol met de roller over de palm van je hand (zie onze beschrijving op de homepage). De geur mag je goed ruiken, dus kijk even hoeveel je nodig hebt.
Hoe lang?
Gemiddeld doe je 3 maanden met een flesje en dat heb je ook eigenlijk nodig om iets een automatisme te maken.
Maar besef dat 'positief denken' een dagelijkse oefening is! Je mag dit vanaf nu dus altijd beoefenen!